Dia gent gran a els Alamús - foto1 Dia gent gran a els Alamús - foto2 Dia gent gran a els Alamús - foto3

 

 Amb motiu del actes de celebració del dia Internacional de les Persones Grans, a la població Dels Alamús, el 2 d’octubre 2022, s’ha realitzat la festa d’homenatge a les persones del poble que durant l’any compleixen 80 anys, en aquest acte va estat convidat el president de FATEC Sr. Josep Carné.

 Va ser un acte molt emotiu, va començar amb la celebració de la missa i posteriorment en el Pavelló esportiu es va celebrar l’acte d’homenatge presidit pel seu Alcalde Il·lmo Sr. Celestí Panavera, i amb la presencia del vicepresident del Consell Comarcal del Segrià Sr. Antoni Bosch, Sr. Josep Maria Forné director general de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya i el president de FATEC Sr. Josep Carné que van fer els seus parlaments dirigit a les 200 persones que s’havien aplegat al acte.

 Posteriorment es va servir un dinar de germanor on els homenatjats , les seves famílies i amics van poder gaudir d’una jornada entranyable, que va acabar amb el lliurament d’uns reconeixements i regals com a record d’aquest 80 anys.
L’Associació de Gent Gran Sant Martí van ser els encarregats d’organitzar l’esdeveniment, on tot va sortir a la perfecció i satisfacció dels assistents.