VeusGG 1El passat 3 de novembre el Sr. Joaquim Julve de FATEC i el Sr. Joan March de la Fundació Social Obra de Maria van mantenir una reunió de treball a l’ajuntament de Pineda de Mar amb el seu Alcalde Il·lm. Xavier Amor Martín, la Regidora de Participació Ciutadana, Diversitat, Polítiques de Gènere i Gent Gran: Verónica Rebollo, la Regidora de Drets Socials i Accés a la Vivenda Marta Martín i, en la que també hi va participar l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Pineda de Mar.

L’objectiu de la trobada era la de presentar el projecte que FATEC i la FOSM estan desenvolupant a la comarca del Maresme buscant el suport de les administracions locals per la seva implicació en aportar dades com també de voluntaris per part dels centres de gent gran del municipi.

Cal destacar el compromís rebut per part de l’Ajuntament en la seva implicació per poder tirar endavant el projecte, així com de la seva col·laboració amb la Càtedra d’envelliment de Tecno-Campus Mataró Maresme perquè entre tots puguem prevenir la soledat.