x domusVi

Els Premis Fundació DomusVi es concedeixen amb l'objectiu de reconèixer el compromís social de persones i institucions que contribueixen a millorar la qualitat de la vida de la gent gran i en situació de dependència, i fan del món un lloc millor.

El passat 22 de novembre 2022, el president de FATEC Sr. Josep Carné, com a membre del jurat d’aquest premis, va participar en l’entrega dels guardons que és va efectuar al Teatre Amaya de Madrid on hi van assistir 650 persones del àmbit assistencial, residencial, educatiu, salut, periodístic, etc., amb un ambient carregat d’emoció i cordialitat.

L’àmbit en el que hem fet la tasca de jurat ha estat el dels Mitjans de Comunicació, (escrits, ràdio, tv, online o gràfics), analitzant el rigor i la sensibilitat que duen a terme en els seus articles, programes, reportatges, entrevistes, etc., que han permès a ajudar a conscienciar i informar a l'opinió pública sobre les persones grans o en situació de dependència, essent els premiats el Grup Jolly en l’àmbit local (Costa del Sol) i RTVE en l’àmbit nacional.

 

 

domusVi 1 domusVi 2 domusVi 3