x diaVoluntariat

El 5 de desembre es commemora a tot el món, el Dia Internacional del Voluntariat, una data que busca ressaltar la important tasca que fan totes aquelles persones que decideixen, de manera desinteressada, estendre una mà amiga per fer del nostre món un lloc millor.

Aquest 2022 el lema per aquest dia es “La Solidaritat a través del voluntariat”, des de FATEC volem fer un reconeixement a la labor incansable d’aquestes persones que treballen de forma altruista per trobar solucions als desafiaments del desenvolupament del bé comú, i en especial als que formen part de la nostra Federació.

Els grans que exercim de voluntaris som un segment de la població que contribuïm amb les nostres aportacions individuals i col·lectives al manteniment de l'Estat de benestar perquè un cop hem deixat la vida laboral, volem continuar essent membres actius i productius en la societat actual, i volem conviure amb persones de diferents edats i generacions, a la que podem fer moltes aportacions.

Treballar com a voluntari és una activitat molt gratificant. Els qui exerceixen aquest tipus d'accions no esperem res a canvi, només un simple “Gràcies” o veure un somriure al rostre de algú. La millor recompensa és sentir-se apreciat per haver ajudat a algú.

Els voluntaris de FATEC som conscients que no tenim a les nostres mans la solució a tots el problemes que ens envolten, però davant aquestes problemes, tenim les nostres mans per ajudar.

 

US ANIMEM A FER-VOS VOLUNTARIS, US HI ESPEREM !!!

 

Veure el manifest en el document adjunt aquí