podcast 2

L’Edat de l’Oblit és un podcast d'ACRA i Unión de Entidades que té per objectiu lluitar contra els tabús i els prejudicis existents envers la gent gran. Sexe, amor, soledat, noves tecnologies, abusos, privacitat, etc... són alguns dels temes que es tracten al llarg de deu capítols.

En aquesta ocasió Candela Figueras, presentadora del programa, entrevista a en Josep Carné, president de la FATEC, per ajuda a posar fi a l’estereotip per acabar amb el prejudici que la gent gran no fa cap servei a la societat.

Fan nostra, no treballen i cobren de l'estat. Aquest és, potser, el paradigma que moltes persones tenen al cap quan pensen en la gent gran i en el seu paper dins la societat, però pot ser que darrere d'aquests clixés li amagui una realitat ben diferent, on les dones i. els homes d'edat avançada no només tenen un paper important en la societat, sinó que esdevenen fonamentals en molts casos.

En aquest nou episodi també sentirem a la gent del carrer, i a protagonistes del sector: la usuària d’una residència, un familiar i una professional d’atenció directa.
Trobareu tots els episodis del podcast a Spotify, Apple Podcasts i iVoox.

Disponible a

https://www.acra.cat/ca/ja-disponible-el-set%C3%A8-episodi-de-l-edat-de-l-oblit-el-nou-podcast-d-acra_879851

podcast 1