DiputatsBretxaEnComu

Continuant amb les reunions amb els diferents partit polítics del Parlament de Catalunya per parlar de l’afectació de la bretxa digital i les seves afectacions en especial a la gent gran, el passat dia 21 de desembre 2022, els Srs. Ollé, Schwartz, i Maestre de FATEC vam mantenir una trobada amb la Diputada Jèssica González del Grup parlamentari "En Comú Podem”.

Ens va permetre poder-li exposar les nostres demandes sobre la necessitat de que les Administracions tan Estatals com Autonòmiques així com les Companyies de Subministraments, suavitzin el tracte en especial a les persones grans d’una millor atenció, al temps de que es creïn programes de formació i equips d’acompanyament.

Va estar una trobada molt profitosa per l’interès mostrat per la diputada que va permetre comentar amb interès les nostres demandes. Tanmateix ens va permetre poder parlar de la redacció d'unes esmenes sobre l'envelliment i la Solitud de la gent gran, que estant elaborant deferents grups parlamentaris, en la que se’ns ha convidat a participar-hi amb aportacions.

D'altra banda es va comprometre a connectar amb els altres Diputats dels grups que hem parlat, per si és precís mantenir una trobada amb tots plegats.