RadioCalellaTV1
En Josep Carné com a president de FATEC, ha estat invitat a participar en el programa de Ràdio Calella Televisió “La hora de la Gent Gran”, que durant una hora ha permès fer una tertúlia amb en Josep Maria Grañó com a president de l’Esplai La Caixa de Calella, acompanyat de la Sra. Mª Carme Lombardero i la Sra. Teresa Soler per parlar del món de les persones grans posant sobre la taula quins son els seus principals problemes, inquietuds, preocupacions, i necessitats, per poder fer un anàlisis com des de diferents punts de vista ho podem afrontar, a fi d’aconseguir que puguem viure i envellir amb dignitat amb la participació de tothom.

Ha estat una hora que s’ha fet curta i que ha permès als oients poder fer preguntes de forma interactiva, donant peu a contrastar moltes reflexions sobre les ganes i la necessitat de participació de les persones grans en activitats dins de la societat, per la millora en la seva salut física mental i social.

Des de FATEC volem felicitar als impulsos d’aquesta iniciativa, al treball que estan realitzant al respecte i, també a Ràdio Calella Televisió per programa aquests espai i poder donar visualització al món de les persones grans

Es pot seguir la conversa en el següent enllaç:

https://www.youtube.com/live/_1XNClEEARY?feature=share


RadioCalellaTV2