A la seu del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya el dia 27 de juny de 2016 es va realitzar una trobada de treball conjuntament amb el Consell de la Joventut de Barcelona i la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya.

Hi varen assistir Oriol Recasens, president del CNJC, acompanyat dels membres Miki Rueda i Oriol Rovira, Oriol Nicolau, president del CJB acompanyat de Júlia Boada, Josep Carné president de FATEC, acompanyat de Ramon Tubella i Mario Cugat.

Es va fer repàs i remembrança de l'acte celebrat a La Fontana de Gràcia, amb el lema "l'edat no ens separa" en el que es va fer un debat intergeneracional i es va presentar el document aprovat conjuntament per les tres entitats: "Dignitat al llarg de la vida, no a la precarietat, sí a les pensions dignes".

També es va rellegir el document, igualment aprovat per les tres entitats: "Perquè volem treballar intergeneracionalment, Dignitat al llarg de la vida" que es refereix a la voluntat d'endegar i continuar la relació tripartida i anar treballant conjuntament temes que afecten a les dues generacions.

Seguidament es va treballar la preparació d'un debat sobre "Els estereotips negatius dels joves i grans" per part de l'imaginari popular i els mitjans de comunicació i la publicitat. Es va acordar fer propostes del títol, dels dos ponents, un per cada generació, d'un periodista per analitzar l'actitud dels mitjans i un moderador. Es va acordar gestionar fer l'acte a l'octubre i demanar el saló al Col·legi de Periodistes. Es seguirà actuant sobre aquest projecte.

Finalment es fan unes reflexions sobre les possibles aportacions de les tres entitats si arriba el cas de que es prepari i redacti una projecte de Constitució catalana, a sotmetre al Parlament i a la ciutadania.

 

trobada-intergeneracional-cjnc-cjb