Al matí del dia 10 de maig es celebrà al Saló de Plens el Ajuntament de Granollers la reunió del Consell Municipal de la Gent Gran, que va posar en evidència una gran vitalitat en les activitats i projectes propis i per la aportació de les entitats vinculades de voluntariat.

L'Àrea de Benestar del Consistori estava al complert, amb la Regidora, la Sra. Mar Sánchez Martínez i tot el seu equip col.laborador. En aquest cas, volem destacar l'interès del Departament de Voluntariat per desenvolupar els programes que requereixen de la seva aportació en personal.

Es van exposar els programes que es desenvolupen des de el mateix Ajuntament i tanmateix, es va donar l'oportunitat a "Amics de la Gent Gran" i al "Espai Social Granollers Fundació Catalunya La pedrera" de comentar les seves accions.

FATEC, representada per el nostre President Sr. Josep Carné, va ser present amb tot el nostre "Grup de residències" el qual va exposar les principals característiques del programa "La residència a la que m'agradaria anar a viure". Es van dirigir molt principalment als possibles voluntaris per que s'animessin a incorporar-se a la nostre tasca de visites als centres residencials de gent gran.

Si bé la condició de gent gran per els voluntaris d'aquest programa limita molt les possibilitats, l'equip de treball del Consistori se sent optimista de cara a unes possibles ofertes de col.laboració amb nous voluntaris.

 

consell-municipal-granollers