El pasat dia 5 de maig, a les dependències de FATEC es va signar un acord de col.laboració entre la nostre entitat FATEC i INFORESIDENCIAS.

Van certificar l'acord per part de Fatec, el nostre president Sr. Josep Carné, i per part de Inforesidencias, el Director Sr. Josep de Martí.

La signatura conclou trobades que s'han mantingut durant un cert temps i que esperem supossi una mes amplia difussió de les activitats de ambdues entitats sempre enfocades en benefici de les persones necessitades, o al menys interesssades, en la assistència residèncial per a les persones grans.

Aquest mon residencial presenta tants aspectes diferents: socials, econòmics i de característiques personals, que el seu màxim coneixement a la fi, sempre es en alguna mesura, insuficient. D'aquí que pensem que aquesta unió d'esforços permetrà oferir l'informació que avui encara pensem -sabem- que no és complerta.

El "Grup de Residències" de Fatec que ha treballat en aquest tema amb molta ilusió els últims temps, la Sra. Mercè Mas, Carles Pertegaz i Joan Monclús, van ser presents en aquest acte.

 

acord-inforesidencias

D'esquerra a dreta: Sr. Carles Pertegaz, Sr. Josep Carné, Sr. Josep de Martí, Sr. Mario Cugat i Sra. Mercè Mas