El passat 16 d'abril de 2016, i dins del programa de la Festa Major de la Sagrada Família, es va celebrar la XV Trobada de Puntaires, que com cada any organitza la FATEC.
L'ambient festiu de l'acte, va està acompanyat per un dia esplèndid, l'assistència va ser de unes 290 puntaires, vinguts de diferents indrets i com es normal, l'afluència de turistes encara va donar mes alegria a la festa.

Abans de començar es van personar la representant del Districte, Sra. Olga i l'encarregat de seguretat Sr. David, que molt amablement ens van donar algun consell de com actuar en cas d'emergència.
A cada participant se li va donar una ampolla d'aigua Font d'Or de 0'5 l., donatiu de Vichy Catalán, una bosseta amb dues magdalenes molt bones del Forn de Sant Tirs de Gràcia, un boixet o un agulla i una targeta de participació amb un escrit que ens va fer la puntaire participant Sra. Mercè Alabart.

Durant la trobada varem tenir la visita de l nou president de la FATEC, el Sr. Josep Carné, així com d'altres simpatitzants d'aquesta entitat i que estan o han estat vinculats a la mateixa.
Tot es va desenvolupar correctament, tant el repartiment de taules i cadires i posterior recollida, com el repartiment d'aigua, boixets, agulles, magdalenes i targetes. Per poder atendre correctament aquest esdeveniment es va comptar amb la col·laboració dels Delegats de Fatec, a qui els hi agraïm la seva entrega. No hi va haver cap incident.

Van ser bastants participants que ens van felicitar per la bona organització d'aquesta Trobada. Això dona ànims per poder-ho repetir els propers anys.

Resumin podem dir que FATEC ha passat aquesta prova amb nota alta.

ENDAVANT FATEC!

 

puntaires-2016-a