El dia 1 d'octubre de 2016 al Saló de Cent de Barcelona i sota la presidència de la Excma. Sra. Ada Colau, Alcaldessa de Barcelona, de la Regidora d'Infància, joventut i gent gran Sra. Carmen Andrés i del Vicepresident de Consell Sr. Joan Martínez, es va commemorar el XXV Aniversari de la constitució del Consell Assessor de Gent Gran de Barcelona.

En nom de FATEC van assistir el president Sr. Josep Carné i el Sr. Mario Cugat, membre del Ple i de la Comissió permanent del Consell.

Obrí i tancà la sessió l'alcaldessa adreçant als presents la seva satisfacció per aquests aniversari i dedicant un sentit discurs al passat, el present i el futur de les persones d'edat de Barcelona, establint compromisos de millora, de promoció d'activitats, de participació en la regidoria de la Ciutat i d'atenció especial a les persones més desvalgudes i necessitades.

També varen intervenir la regidora detallant les activitats previstes del Consell i el vicepresident amb un seguit de propostes i demandes necessàries per la ciutadania d'edat barcelonina.

Seguidament es presentà un vídeo sobre les activitats del Consell protagonitzat per membres antics i actuals, els quals varen expressar personalment davant dels assistents les seves vivències i desitjos de futur.

 

25-aniversari-caggb-01

 

25-aniversari-caggb-02

 

25-aniversari-caggb-03

 

25-aniversari-caggb-04