El passat 3 de desembre a Barcelona, a la Sala Endesa, la Direcció General d'Acció Cívica de la Generalitat de Catalunya va organitzar un acte commemoratiu del Dia del Voluntariat que va presidir la Sra. Neus Munté, vicepresidenta i consellera de Benestar Social i Família. FATEC va ser una de les entitats organitzadores i participatives en l'acte, juntament amb les principals federacions d'entitats que treballen en l'àmbit del voluntariat.

L'acte va ser conduit pel periodista Albert Om i va comptar amb l'actuació musical del cor Cantabile. També hi van intervenir quatre persones voluntàries que van exposar el seu testimoni per donar a conèixer la tasca que duen a terme des d'entitats.

La nostra companya Maria Assumpció Forcada, a preguntes del periodista, va poder expressar de forma directa i vivencial la seva experiència i els motius que la van portar a començar a fer voluntariat.

En el decurs de l'acte, la Sra. Neus Munté va destacar que tota persona que du a terme una tasca voluntària "s'enforteix i creix en tots els plans de la seva vida". La vicepresidenta va aprofitar la seva intervenció per posar en valor la solidaritat i el civisme de la societat catalana.

 

dia-voluntariat-01

Ma. Assumpció Forcada, membre de Fatec, entrevistada per Albert Om

 

dia-voluntariat-02