El dia 22 d'octubre de 2015 van visitar Fatec els alumnes de STUCOM CENTRE D'ESTUDIS, Agnès Amposta, Albert Jonama i Carolina Escamilla, interessats en conèixer temes relacionats amb l'activitat que realitzen les persones jubilades, els cursos i tallers als que assisteixen i el model de vida que tenen. Els va atendre el Sr. Mario Cugat, president de Fatec.

Tenen a les mans un projecte per fer un vídeo a on surtin explicant-se persones grans que tenen una vida activa i que acceptin ser entrevistats i gravats.

Els vàrem explicar el nostre punt de vista sobre les diferents formes de vida jubilada que tenen els actuals i les previsions de futur. Vàrem dir-los que incloure en la frase gent gran a tot jubilat de les diferents edats és un mal estereotip perquè aquestes persones, en tant tenen salut i mobilitat, són només ciutadans normals que, en ús de la seva llibertat, fan o no activitats diverses. Aquestes persones no queden excloses de la societat, tenen i han tenir cada cop més presència en la societat de forma normal, participar en les reflexions sobretot en el que afecta a la vida de país i ser acceptats com a iguals.

 

x-estudiants-stucom