A la Casa de Convalescència, el dia 2 d'octubre de 2015, la Fundació Salut i Envelliment s'ha desenvolupat una Jornada sobre el lema "MOU-TE. ÉS SALUT", jornada conduïda pel Dr. Antoni Salvà, Director de la Fundació i la Dra. Laura Coll Responsable de l'Àrea de Recerca de la mateixa Fundació.

Es van presentar i treballar els programes de la U.E. SITLEES i PROFOUND, amb l'assistència d'unes 55 persones interessades. En nom de Fatec foren presents els Srs. Cugat, que presentà una intervenció i el Sr. Carné i la Sra. Mercè Mas, en nom del Consell Assessor de Gent Gran de Barcelona.

El primer, SITLEES, te com objectiu estudiar com incentivar l'activitat física de la persona gran i que aquest fet tingui continuïtat al, llarg de la vida jubilada, per mitjà d'uns estudis que, conjuntament amb tres països europeus que també formen part del programa, s'ha arribi a determinar mètodes per convèncer a les persones grans a fet dita activitat continuadament.

El segon, PRODOUND, té com objectiu la prevenció de les caigudes per part de les persones d'edat i determinar i difondre com aconseguir la formació i la pràctica de moviments i actituds per tal de no caure i tenir mitjans de prevenció.

 

salut-i-envelliment-01

 

salut-i-envelliment-02

El Sr. Mario Cugat, president de Fatec, realitzant la seva presentació