Els dies 18 i 19 de setembre de 2015, el Monestir de Poblet, a través del seu Institut de Coneixement Integrat (ICI) que dirigeix el Pare Prior Fra Lluc Torcal, ha realitzat unes Jornades en el cicle: "Medicina regenerativa i mejoramiento humano" sobre el tema: "¿Hacia un nuevo rol para la gente mayor en nuestra sociedad?", en el que han participat 28 persones de diverses professions i ensenyants de diferents disciplines, provinents de diferents pisos europeus, quin llistat adjuntem.

Les sessions es celebraren en l'antic Palau de l'Abat del Monestir totalment renovat i adaptat a reunions i activitats. Adjuntem el programa de les Jornades.

Fatec va presentar una Ponència sobre el tema: "Las expectativas de la gente mayor" que va ser llegida per el president Sr. Cugat, al que acompanyava el Sr. Carné, vicepresident, el text del qual adjuntem.

El Pare Abat va ser present en diferents moments de les Jornades, que varen tenir un alt interès per el nivell de les presentacions dels Ponents i per les nombroses i interessants intervencions al llar des espais de debat al final de cada presentació i també en el resum de la jornada corresponent.

La magnifica hostatgeria del Monestir i el seu excel·lent restaurant, ambdós de preus assequibles, han estat el marc en el que, en els àpats, els assistents han pogut intercanviar el coneixement i converses de molt interès.

 

Documents:

 

Fotografies:

 

poblet-01

 

poblet-02