TurisFatec-2009-petit

El departament de Turisme de Fatec (Turisfatec), té la garantia de prop de 25 anys d’experiència en la realització de viatges i excursions de diferents tipus amb la intenció de promoure l’activitat turística social i cultural entre les persones grans. Quan vam començar, varem ser pioners en promoure el turisme de la gent gran a Catalunya. Avui dia, és una realitat arrelada i en expansió.

grup-turismeEl compromís de FATEC per al turisme de les persones grans d’avui inclou:

  • Ens comprometem amb la qualitat. Volem donar la qualitat que les persones grans es mereixen.

  • Estem atents als canvis i captem les noves inquietuds de les persones per tal de promoure nous models de turisme

  • Els guies procuren que tothom se senti com a casa i que facin colla de seguida, de manera que cada viatge suposa un coneixement entre persones de diferents casals de gent gran.

  • Apostem per un turisme sociocultural. Creiem que el turisme ens ha de servir per conèixer i estimar el nostre país i per apropar-nos a les altres cultures. El turisme ha de ser una eina de comprensió i convivència entre pobles i una font d’experimentació i creixement personal.

 

Ofertes disponibles 2018:

 

ESTADES I SORTIDES PERSONES INDIVIDUALS

SELECTE VALL D'ARAN. PER 299,00 EUROS. AUTOCAR. 4 DIES. VISSITAREM SORT, ESPOT, PARC AIGÜESTORTES, LLAC SANT MAURICI, ESTERRI D'ANEU, VIELHA, PLA DE BERET.... EXCURSIÓ 4X4. DEL 4 AL 7 D'OCTUBRE 2018. PENSIÓ COMPLETA. SUP. INDIVIDUAL 19,00 EUREOS, PERSONA I DIA. Cliqui aquí per a més informació.

FIRA DEL MARISC. AUTOCAR FINS L'AEROPORT. AVIÓ ANADA I TORNADA BCN-SANTIAGO-BCN. GUIA ACOMPANYANT. SUPLEMENT INDIVIDUAL: 99,00 EUROS. INCLOU MARISCADA I QUEIMADA. SANTIAGO, VALENZA DO MIÑO, TUY, BAYONA, CAMBADOS, ILLA DE LA TOJA, O'GROVE, CATARACTES CASTRO BAROSO-CALDAS, FIRA DEL MARISC. TOTAL PREU 555,00 EUROS. DATA 7 D'OCTUBRE. Cliqui aquí per a més informació.

CARCASSONE-NARBONA. 2 DIES 1 NIT. AUTOCAR. FIGUERES, CARCASSONE, NARBONA. GRAN BUFFET. SORTIDA CULTURA I GASTRONÒMICA. DIA SORTIDA 18 D'OCTUBRE. PREU PERSONA 192,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

BALNEARI ALHAMA D'ARAGÓ. ENTRADA DIA 5 DE NOVEMBRE FINS EL 7 DE NOVEMBRE. CIRCUIT MONESTIR DE PEDRA, ALHAMA D'ARAGÓ, CALATAIUD... PREU 217,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

ALSACIA.FIRA DEL NADAL. 4 DIES-3 NITS. SORTIDA 5 DE DESEMBRE. AUTOCAR. VISITAREM MULHOUSE, KAYSERSBERG, RIQUEWIHR, COLMAR, ESTRASBURG, THANN I  BESANÇON. PREU PER PERSONA 790,00 € Cliqui aquí per a més informació.

PIRINEUS: ANDORRA I LES DUES CERDANYES. AUTOCAR. 4 DIES-3 NITS. SORTIDA 1 DE NOVEMBRE. VISITAREM: PUIGCERDÀ, PRULLANS, ANDORRA, PAS DE LA CASA, AIX LES THIER, LLIVIA. PREU PER PERSONA 355,00 €. Cliqui aquí per a més informació.

FESTIVITAT EL PILAR.PIRINEU ARAGONES. 3 DIES-2 NITS. AUTOCAR. VISITAREM ZARAGOZA, SABIÑANIGO, SAN JUAN DE LA PEÑA, HUESCA I ALQUÉZAR. PREU PER PERSONA 285,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

 

ESTADES I SORTIDES EXCLUSIVAMENT CASALS I ASSOCIACIONS

  • CASTELL DE MONTESQUIU. Autocar, esmorzar, dinar, visita guiada al castell, ball... Demani pressupost per sortides d'altres llocs. Cliqui aquí per a més informació.

  • COVA DE LA FONT MAJOR. L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ. Autocar, guia, esmorzar, dinar, entrada i visita a la cova, ball, demani pressupost per qualsevol lloc de catalunya. Cliqui aquí per a més informació.

 

 


 

Condicions per accedir a les ofertes

La única exigència que heu de complir és fer-vos socis del Club de Turisme Sociocultural de Fatec.

 

Com fer-me soci?

El cost és únicament de 15 € anuals. Podeu sol·licitar la vostra alta a través d'aquest formulari de contacte o contactant directament amb Turisfatec.

 

Com contactar amb Turisfatec?

A través del formulari de contacte d'aquesta mateixa web